Κάθε μέρα στον κόσμο καταναλώνονται πάνω από 2 δισεκατομμύρια φλιτζάνια καφέ. Μια συνήθεια που μας ξυπνά, μας δίνει ενέργεια και έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Όμως, πίσω από αυτή τη συνήθεια κρύβεται και μια άλλη πλευρά: χιλιάδες τόνοι καφέ καταλήγουν ως απόβλητο – από τα υπολείμματα της παρασκευής μέχρι τα παραπροϊόντα της επεξεργασίας.
Αν μείνουν ανεκμετάλλευτα, αυτά τα υπολείμματα συμβάλλουν στην περιβαλλοντική ρύπανση. Όμως… τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να τους δώσουμε μια δεύτερη ζωή;



